Winkelwagen

€ 0,00
0

Blackvue DR-650S 2 CH 64 GB

Blackvue DR-650GW 2 CH Dash Camera

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Blackvue DR-650GW 2 CH Dash Camera

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Productvideos
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

BlackVue DR650S-2CH, nieuwe opvolger van de DR650GW-2CH

De BlackVue DR650S-2CH 64GB Cloud Dashcam met Full HD 1080P front camera en een HD 720P achter camera met ingebouwde GPS en Wi-Fi zender is de nieuwste opvolger van de DR650GW-2CH serie.

Wat is er vernieuwd?

- Lager energie verbruik (achter camera)
- Achter camera in -en uit te schakelen
- Achter camera LED in -en uit te schakelen
- Achter camera beeld 180º te spiegelen
- Video kwaliteit verbeterd (3 bitrates in te stellen)

_dr650s-2CH_MAIN2

Gebruik van de cloud functies:

De BlackVue DR650S dashcam kan via de BlackVue C app (en in samenwerking met een Wi-Fi hotspot in het voertuig) gebruik maken van alle gratis cloudfuncties die BlackVue aanbiedt.* 

 • Lokaliseer je camera, kijk live mee op afstand.
 • Ontvang alarm notificaties zodra er iets met uw voertuig gebeurt.
 • Communiceer op afstand met de bestuurder (2-weg audio communicatie).
 • Bekijk route en snelheid informatie live mee
 • Bekijk video's terug die opgeslagen zijn in de cloud, waar en wanneer je maar wil
 • Firmware updates vanuit de cloud
 
*10 min dagelijkse live view, 1 dashcam per gebruiker, 5GB cloud opslag, 100 downloads per maand inbegrepen.

Voor alle informatie en functies over de BlackVue cloud, klik hier (www.blackvue.com)

Naast de cloud mogelijkheid geeft de ingebouwde Wi-Fi functie u de optie om draadloos te verbinden met de dashcam via de BlackVue app voor iOS en Android.
Zo kun je eenvoudig live beelden streamen en opnames direct terugzien op uw smartphone of tablet. 
Vervolgens heeft u onderweg direct video-bewijsmateriaal om beschikbaar te stellen aan derden.

GPS en Wi-Fi

De Blackvue DR650S-2CH is een professionele dual channel dashcamera waarmee u opnames maakt vanuit de voorzijde en tegelijkertijd de achterzijde van het voertuig. Zo bent u er zeker van dat elke situatie voor en achter u op de weg keurig wordt vastgelegd om na een gebeurtenis volledig en betrouwbaar bewijs af te kunnen geven. De DR650S-2CH dashcam is o.a. voorzien van een interne GPS ontvanger met route-log functie, snelheidsmeting en G-shock sensor.

 app-viewer

PC Viewer

Naast de apps kunt u met uw PC of MAC eveneens opnames terugzien met snelheidsweergave en locaties + gereden routes traceren via Google Maps vanuit de "BlackVue Viewer" software.

De DR650S-2CH ondersteunt micro SD kaarten tot maximaal 128GB.

De beeldhoek van de CMOS 2.4 megapixel lens is afgesteld op 129° en voorziet u van een verbluffende opname kwaliteit. Hiermee kun je probleemloos kentekens lezen van mede-weggebruikers.

 

_sleek design and control 2ch

De BlackVue DR650S-2CH beschikt over 4 opname functies:

- Normale opname (constant opnemen met overschrijvingsfunctie)
- Event opname (opnemen voor-en-tijdens een ongeluk)
- Parking mode opname (opnemen tijdens parkeren d.m.v. de G-sensor en bewegingsdetectie)
- Handmatige opname vanuit de touchknop (linkerzijde) 

De camera behuizing is compact, met een premium afwerking en dusdanig ontworpen dat deze onopvallend gemonteerd kan worden op uw auto voorruit. Dankzij de cilindrische vorm kunt u de camera 360 graden draaien om de juiste kijkhoek in te stellen. 

Stembegeleidingsfunctie informeert u tijdens het rijden over eventuele veranderingen in opnamesmodi. Met behulp van de beveiligings LED-indicatoren weet u exact welke opnames plaatsvinden. Tevens wordt ook GPS data geregistreerd. Een extra functieknop is aanwezig om tijdens de reis het SD geheugenkaartje te formatteren (resetten) vanuit uw voertuig.

Voeding en parkeerstand

De camera kan aangesloten worden op 12 Volt of 24 Volt met de meegeleverde voedingskabel. 
Wanneer u de camera constant wenst te laten opnemen op momenten dat uw voertuig geparkeerd is voor een langere tijd dan kunt u gebruik maken van de BlackVue Power Magic Pro of BlackVue B112 Power Magic Battery pack (optioneel).

_DIY SOLUTION_DIY SOLUTION-ILLUST

_PRO SOLUTION_PRO SOLUTION-ILLUST

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.