Winkelwagen

€ 0,00
0

Blackvue DR430 2 CH 16 GB

Blackvue DR430 2 CH dashcamera

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Blackvue DR430 2 CH dashcamera
 • Blackvue DR430 2 CH dashcamera
 • Blackvue DR430 2 CH dashcamera
 • Blackvue DR430 2 CH onderdelen verpakking

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 209,95
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

BlackVue DR430-2CH 16GB, instapmodel dual channel dashcam

De BlackVue DR450-2CH 16GB is het dual channel instapmodel van BlackVue met dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid als de high-end varianten.

De eigenschappen van deze dashcamera zijn:

3 automatische opname functies:

- Constante opname met overschrijvingsfuncties
- Event opname (opnemen voor-en-tijdens impact of een ongeval)
- Parking mode opname (opnemen vanuit parkeerstand d.m.v. bewegingsdetectie en de G-sensor)

2CH Camera lens + resolutie: 
1MP CMOS sensor, 1280 x 720P HD met 30 FPS (zowel voor als achter)

SD Geheugen opslag: 
16GB t/m maximaal 128GB
Let op: deze camera's ondersteunen enkel de originele BlackVue SD kaarten. Deze zijn bij ons te koop.

Extra functies

Luxe afwerking
Deze dashcam heeft een premium afwerking en dusdanig ontworpen voor een onopvallende montage op uw auto voorruit. Dankzij de cilindrische vorm kunt u de camera 360 graden draaien om zijn as om de juiste kijkhoek in te stellen. 

Stem begeleiding en beveiliging LEDs
Stembegeleidingsfunctie houdt u tijdens het rijden op de hoogte van eventuele veranderingen in opnames en met behulp van de beveiligings LED-indicatoren. Zo weet u exact of opnames correct plaatsvinden. 

GPS (optioneel)
Eventueel kan er als uitbreidings- optie een losse GPS antenne worden aangesloten op deze dashcam.

Voeding en parkeerstand
De camera kan aangesloten worden op 12 Volt of 24 Volt met de meegeleverde voedingskabel.  Wanneer u de camera constant wenst te laten opnemen op momenten dat uw voertuig geparkeerd staat voor een langere tijd, kunt u gebruik maken van de BlackVue Power Magic Pro voeding (optioneel).

Via de speciaal ontwikkelde BlackVue viewer software voor MAC en Windows kunnen beelden nauwkeurig bekeken worden ter behoeve van bijvoorbeeld verzekering bewijsmateriaal.

Product specificaties:

Artikelnaam:                                                            BlackVue DR430-2CH
Aantal lenzen: 2 Channel
Camera sensor front camera CMOS Sensor 1M
Camera sensor achter camera: CMOS Sensor 1M
Resolutie/FPS front camera:          HD 1280 x 720 + 30 FPS
Resolutie/FPS achter camera: HD 1280 x 720 + 30 FPS
Kijkhoek front camera:  Diagonaal 129°, horizontaal 108°, verticaal 57°
Kijkhoek achter camera: Diagonaal 129°, horizontaal 108°, verticaal 57°
GPS: Extern (optioneel)
Beveiligings LED indicator:  Opname status + GPS ontvangst status, beveilings LED
Geheugen opslag: Micro SD kaarten tot 128GB
Video formaat: MP4
Audio opname: Ingebouwde microfoon (uitschakelbaar)
Backup batterij:                            Slaat opnames veilig op tijdens uitschakeling van de camera
Softwares: Blackvue Viewer voor Windows en MAC
Apps: Blackvue Apps voor Android, iOS
Opname modus: Normale opname, Event opname (via G-sensor), Parkeer opname (via G-sensor + bewegingsdetectie)
Voeding: 12 Volt / 24 Volt via Sigaretten aansteker of Power Magic Pro (optioneel)
Werkings temperatuur: -20℃ tot 60℃
Afmeting + gewicht front camera: Lengte 115.9mm x Diameter 34mm / 68gram
Afmeting + gewicht achter camera: Lengte 67.4mm x Diameter  25mm / 28gram
Garantie: 2 jaar

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.