Winkelwagen

€ 0,00
0

BlackVue DR650S-2CH IR 32 GB

BlackVue DR650GW-2CH IR 32 GB

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • BlackVue DR650GW-2CH IR 32 GB

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Productvideos
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

BlackVue DR650S-2CH IR 32 GB eigenschappen

De BlackVue DR650S-2CH IR met Full HD 1080P front camera en een HD 720P interieur camera, ingebouwde GPS en Wi-Fi is de nieuwste opvolger van de welbekende BlackVue D650GW-2CH serie.


Blackvue DR650S-2CH IR is een professionele dual channel dashcam waarmee u opnames maakt vanuit de voorzijde en tegelijkertijd de binnenzijde van uw voertuig. Zo bent u er zeker van dat elke situatie voor u maar ook in uw voertuig keurig wordt geregistreerd.

De DR650S-2CH IR dashcam is o.a. voorzien van een interne GPS ontvanger met route-log functie, snelheidsmeting en G-shock sensor. De ingebouwde Wi-Fi functie geeft u de optie om draadloos te verbinden met de dashcam via,de BlackVue app voor iOS en Android op uw smartphone of tablet. Zo kunt u live beelden streamen en opnames direct terugzien met uw smartphone of tablet. Vervolgens heeft u onderweg direct video-bewijsmateriaal om beschikbaar te stellen aan derden.
Naast de apps kunt u met uw PC of MAC eveneens opnames terugzien met snelheidsweergave en locaties + gereden routes traceren via Google Maps vanuit de "BlackVue Viewer" software. 

De DR650S-2CH IR ondersteunt micro SD kaarten tot maximaal 128GB. Zo kunt u +/- 40 uur  aan opname materiaal gaan opslaan.

De beeldhoek van de CMOS 2.4 megapixel lens is afgesteld op 129° en voorziet u van een verbluffende opname kwaliteit. Hiermee kunt u probleemloos kentekens lezen van mede-weggebruikers.

De nieuwe interieur IR camera is geoptimaliseerd voor het monitoren van de binnenkant van uw voertuig. Deze is uitgevoerd met infrarood licht voor nachtvisie en een HD 720p 30fps wide angle lens met een kijkhoek van 129 graden

 

interior-ir


 De BlackVue DR650S-2CH IR beschikt over 3 opname functies:

- Normale opname (constant opnemen met overschrijvingsfunctie)
- Event opname (opnemen voor-en-tijdens een ongeluk)
- Parking mode opname (opnemen tijdens parkeren d.m.v. de G-sensor en bewegingsdetectie)


De camera behuizing is compact, premium afwerking en dusdanig ontworpen dat deze onopvallend gemonteerd kan worden op uw auto voorruit. Dankzij de cilindrische vorm kunt u de camera 360 graden draaien om de juiste kijkhoek in te stellen. 
De stembegeleidingsfunctie houdt u tijdens het rijden op de hoogte van eventuele veranderingen in de opnames en met behulp van de beveiligings LED-indicatoren weet u exact wanneer opnames plaatsvinden. Alle GPS data wordt tevens ook mee geregistreerd. Een extra functieknop is aanwezig om tijdens de reis het SD geheugenkaartje te formatteren (resetten) vanuit uw voertuig.

De camera kan aangesloten worden op 12 Volt of 24 Volt voertuigen met de meegeleverde voedingskabel.  Wanneer u de camera constant wenst te laten opnemen op momenten dat uw voertuig geparkeerd staat voor een langere tijd dan kan u gebruik maken van de BlackVue Power Magic Pro module (optioneel).


Product specificaties:

Artikelnaam:                                       BlackVue DR650S-2CH IR
Aantal lenzen: 2 Channel
Camera sensor front camera Sony EXMOR CMOS Sensor van 2.4 megapixels
Camera sensor interieur camera: CMOS Sensor van 1 megapixels
Resolutie/FPS front camera: Full HD 1920 x 1080 + 30 FPS
Resolutie/FPS interieur camera: HD 1280 x 720 + 30 FPS
Kijkhoek front camera:  Diagonaal 129°, horizontaal 103°, verticaal 77°
Kijkhoek interieur camera: Diagonaal 129°, horizontaal 108°, verticaal 57°
GPS: Ingebouwde GPS ontvanger
Wi-Fi: Ingebouwd, 802.11b/g/n (2.4-2.4835GHz)
Functie knoppen: Wi-Fi aan/uit, Stembegeleiding aan/uit, Formatteren SD kaart
Beveiligings LED indicator:  Opname status + GPS ontvangst status
Geheugen opslag: Micro SD kaarten tot 128GB
Video formaat: MP4
Audio opname: Ingebouwde microfoon (uitschakelbaar)
Backup batterij: Slaat opnames veilig op tijdens uitschakeling van de camera
Softwares: Blackvue Viewer voor Windows en MAC
Apps: Blackvue Apps voor Android en iOS
Opname modus: Normale opname, Event opname (via G-sensor), Parkeer opname (via G-sensor + bewegingsdetectie)
Voeding: 12 Volt / 24 Volt via Sigaretten aansteker of Power Magic Pro (optioneel)
Werkings temperatuur: -20℃ tot 60℃
Stroom verbruik: Maximaal 4.8W
Afmeting + gewicht front camera: Lengte 118.5mm x Diameter 36mm / 120gram
Afmeting + gewicht achter camera: Lengte 67.4mm x Diameter  27.6mm / 30gram
Garantie: 2 jaar

 

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.