Winkelwagen

€ 0,00
0

Clarion NX-504E

Clarion NX-504E

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Clarion NX-504E
 • Clarion NX-504E

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 899,00
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Productvideos
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Eigenschappen Clarion NX-504E

Uw stem leidt de weg

titlebar
Clarion Intelligent VOICE™

Zeg wat u op het hart hebt

NX504_hi_01
NX504_hi_02

Eenvoudiger zoeken kan niet

Zeg gewoon wat u op het hart hebt, bijvoorbeeld "Ik heb honger", en dan wordt dat automatisch gezocht. Clarion Intelligent VOICE™ maakt gebruik van de spraakherkenningstechnologie en informatie van Google om te vinden wat u zoekt. Als u hardop denkt, zoekt het systeem een passende bestemming. Het zoeken op basis van woorden met talloze irrelevante treffers tot gevolg, behoort tot het verleden. Clarion Intelligent VOICE ™ begrijpt wat u bedoelt en maakt zoeken een fluitje van een cent.

Meer

De Premium-versie van de IntelligentVOICE-functie kan worden geactiveerd met één klik, waarna u navigatiebegeleiding krijgt rechtstreeks vanuit de zoekresultaten van Google.
Wanneer u de NX504E gebruikt, wordt de Premium-versie van IntelligentVOICE u gratis aangeboden voor de eerste drie maanden. Na die periode kunt u stoppen met het gebruik of kunt u de Premium-versie online kopen via de Smart Access-toepassing op uw mobiele telefoon (smartphone).
 
NX504_hi_04
Spraakherkennings-/zoeksysteem op basis van de cloud
NX504_hi_05

Zelfs als u hier of daar een verkeerd woord gebruikt, begrijpt het systeem u evengoed.

U kunt zoeken naar alles wat in u opkomt, net als op uw pc of smartphone. Zelfs als u zich iets maar half herinnert of iets verkeerd uitspreekt, doorzoekt Clarion Intelligent VOICE™ een enorme hoeveelheid actuele informatie en krijgt u de gegevens te zien die het meest overeenkomen met uw gesproken opdracht. In tegenstelling tot systemen in het verleden, waarbij de woordkeus aan strenge regels was onderworpen, kunt u bij deze nieuwe technologie een meer natuurlijke taal gebruiken om uw bestemming te vinden.
titelbalk
App-connectiviteit
NX504_hi_06

Cloudtechnologie voor een duidelijk voordeel

Via het Smart Access-cloudserviceplatform hebt u toegang tot de meest uiteenlopende realtime-informatie, services en interactie-opties die altijd helemaal up-to-date zijn.

Latest Apps

titelbalk
Smartphone-connectiviteit

Android™ Phone & iPhone® connectivity for seamless enjoyment of your favorite music and videos

You can connect your Android Phone or iPhone to the NX504E and access the music and videos that are stored on it. 
 
* For audio playback, please use the USB cable provided with your iPhone.
* For video playback, an optional cable is required.
* Please see our website for details of compatible Android Phone / iPhone models.
NX504_hi_07
titelbalk
GPS-navigatie
NX504_hi_08

GPS-navigatie met een rijke grafische weergave en superieure functionaliteit

De NX504E is voorzien van een ingebouwd autonavigatiesysteem waarbij u eenvoudig de bestemming kunt invoeren, met gesproken aanwijzingen bij elke afslag en selecteerbare routebegeleiding - alles wat u nodig hebt om snel en efficiënt uw bestemming te bereiken. In de database zijn vele locaties van belang voorgeprogrammeerd, zoals nationale parken, restaurants, tankstations en nog veel meer.

Meer

NX504_hi_09

GPS-navigatie met een rijke grafische weergave en superieure functionaliteit

Via RDS-TMC (Traffic Message Channel) krijgt u rechtstreeks updates over de wegomstandigheden van lokale verkeerscontrolecentra. Bovendien kunt u met de omleidingsfunctie gemakkelijk een andere weg kiezen om files te omzeilen.
titelbalk
Bluetooth® connectiviteit

Bluetooth voor handsfree communicatie en audiostreaming in stereo

Met de ingebouwde Bluetooth kunt u handsfree bellen, met heel veel verschillende mobiele telefoons. Met een ingebouwde microfoon kunt u tegelijkertijd praten en rijden. Speel muziek af die is opgeslagen op willekeurige Bluetooth-apparaten, ongeacht of dat een mobiele telefoon is of een draagbare audiospeler met draadloze mogelijkheden.
Omdat u geen ingewikkelde wachtwoordcode hoeft in te voeren op de NX504E of op het Bluetooth-apparaat, gaat het koppelen heel eenvoudig. U hoeft alleen maar te bevestigen dat de codes op de NX504E en het Bluetooth-apparaat overeenkomen om de verbinding tot stand te brengen.
NX504_hi_10
titelbalk
Ingebouwde DAB
NX504_hi_101

Ingebouwde DAB (Digital Audio Broadcasting)

Met DAB worden radioprogramma's uitgezonden via een digitaal signaal dat doorgaans wordt toegewezen aan het FM-frequentiebereik. Met DAB heeft de audio dezelfde kwaliteit als cd-audio.
Vergeleken met analoge signalen geven de digitale signalen van DAB een zuiverder signaal door met minder fading. Het signaal heeft bovendien minder last van weers- en storingsinvloeden.
titelbalk
En nog veel meer

Eenvoudige bediening via aanraakscherm is intuïtiever dan ooit

Het interactieve aanraakscherm ondersteunt aanraakbediening, zodat u snel vindt wat u zoekt. Komt dit u bekend voor? Dat klopt, het werkt net zoals het scherm van een smartphone. Bovendien zijn de menupictogrammen dynamisch om de vormgeving aantrekkelijker te maken.
NX504_hi_012
NX504_hi_013

Bekijk een grote verscheidenheid aan video-inhoud

Naast uw eigen en gehuurde dvd's kunt u ook zelfgebrande dvd's en DivX®-bestanden bekijken. Compatibele videobestanden die zijn opgenomen met een camcorder of smartphone, kunnen worden opgeslagen op een DVD-R-schijf en kunnen op de broneenheid worden weergegeven. Maak uw eigen entertainment!

*Bekijk video's uitsluitend wanneer het voertuig is geparkeerd.
NX504_hi_014

Intelligent Tune: Exclusieve geluidstechnologie van Clarion

De geluidstechnologie van Clarion werd ontwikkeld om het interieur van de auto te veranderen in een geweldige luisteromgeving. "Intelligent Tune" omvat Vocal Image Control om de vocalen naar een specifieke plaats in de auto te verplaatsen, Sound Restorer om de geluidskwaliteit van gecomprimeerde audiogegevens te optimaliseren, Virtual Bass voor een krachtig basgeluid zonder subwoofer, en andere opwindende geluidstechnologieën.

Meer

NX504_hi_15

Verlichting met 728 kleurvariaties

U kunt elke gewenste kleur kiezen die bij het dashboard van uw auto of uw stemming past.

Ingebouwd hoogdoorlaatfilter en laagdoorlaatfilter

Met het interne hoogdoorlaatfilter en laagdoorlaatfilter kunt u muziek op het exacte niveau laten afspelen dat voor deze muziek is bedoeld. Meer kracht voor lage tonen en meer helderheid voor hoge tonen.
NX504_hi_16
NX504_hi_17

6-kanaals 4 volt RCA-uitgangen maken uitbreidingen en upgrades gemakkelijk

Met 6-kanaals 4 volt RCA-uitgangen kunt u externe versterkers toevoegen om een krachtiger, geraffineerder audiosysteem te maken. Bovendien wordt door de uitgangen van 4 volt een kwalitatief hoogwaardig signaal voor het gehele geluidssysteem gegarandeerd.
 

Technische Specificaties

MONITOR

 • Schermafmeting (inch): 6,2
 • Beeldverhouding: 16:9
 • Schermtype: 6,2" WVGA
 • Station gebaseerd op: TFT actieve matrix
 • Aantal pixels: 1.152.000 pixels (800 RGB (H) × 480 (V) × 3)

TUNER

 • Frequentiebanden: FM/AM
 • FM: (MHz) stappen van 0,05 MHz: 87.5 - 108.0
 • AM: (kHz) stappen van 9 kHz: 531 - 1.602

DVD

 • Bruikbare schijven: Dvd-video/dvd ±r/dvd ±rw
 • Frequentierespons (Hz): 20 - 20,000

CD

 • Frequentierespons (Hz): 20 - 20,000

ALGEMEEN

 • Afmetingen (B × H × D) (mm): 178 × 100 × 157
 • Energieverbruik: 4 A bij 1 W
 • Vereist vermogen: 10,8V ~ 15,6V
 • Luidsprekerimpedantie: 4 Ω - 8 Ω

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.