Winkelwagen

€ 0,00
0

Thinkware F50 Full HD 8GB dashcam

Thinkware F50 Dashcamera

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Thinkware F50 Dashcamera
 • Thinkware F50 Dashcamera
 • Thinkware F50 Dashcamera
 • Thinkware F50 Dashcamera

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 99,95
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Thinkware F50 Full HD Dashcam, compact design, G sensor, Verhittingsbeveiliging en optionele GPS

Compact formaat dashcam met HD 1080p kwaliteit, 30 frames per seconde, 130˚ beeldhoek, 2.12 megapixel Sony Exmor CMOS lens en 3 opname functies.
Deze instap model dashcam is de beste keus wanneer u opzoek bent naar een gebruiksvriendelijke camera voor het opnemen van uw autoritten.

De camera monteert u eenvoudig op uw autoruit om direct te starten met het vastleggen van HD beelden vanuit uw voorruit. De dashcam wordt aangesloten middels de meegeleverde sigarettenaansteker laadkabel.


F50 kenmerken:


Eenvoudig te bedienen camera:
Naast het feit dat deze compacte dahscam nauwelijks opvalt in uw auto, is hij ook eenvoudig in het dagelijks gebruik.

G-sensor shockmeter:
De actieveG-sensor meet de impacten rondom uw voertuig. Zodra er een dusdanige hoeveelheid impact ordt gemeten zal de camera automatisch de Incident opname modus inschakelen. Dit betekent dat de beelden veilig worden opgeslagen zonder dat deze overschreven kunnen worden door standaard opnames.

Locatie gegevens via GPS (optioneel):
De externe GPS antenne (los verkrijgbaar) registreert gegevens als tijd, snelheid en locaties in de video opnames om zo een volledig en waarheidsgetrouw bewijs af te geven. U kunt de locatie gegevens nauwkeurig uitlezen via de Thinkware software met geïntegreerde Google Maps optie.

 

Opnames thuis inzien:
Beelden kijkt u terug met de Thinkware viewer software voor Windows en MAC. 
Vanuit hier heeft u ook de mogelijkheid om de camera naar eigen wens te configureren, 
firmware up te daten, opnames lokaal opslaan en uiteraard gebruik te maken van de Google Maps functie.

Thinkware's camera lens beeldverwerking:

 

Vaste voedings aansluiting (optioneel):
De optioneel verkrijgbare vaste voedingskabel geeft u de mogelijkheid om u uw dashcam van 
Thinkware op uw 12 of 24 volt accu aansluiten zonder gebruik te hoeven maken van de meegeleverde 
sigarettenaansteker kabel. De vaste voedingskabel verbindt uw camera rechtstreeks op de auto accu. 
Dit activeert de ingebouwde "Parkeer toezicht"opname functie waardoor de camera blijft opnemen zodra 
uw voertuig geparkeerd staat.

Wanneer uw voertuig voor een langere tijd stilstaat zal de camera na verloop van tijd automatisch uitschakelen
op het moment dat uw auto accu spanning dreigt te verminderen.

Opname duur:
Bekijk hoeveel video opslag capaciteit u heeft bij gebruik van het Gigabyte aan geheugen:

 

Video kwaliteit:

Full HD 1080P 30fps

Geheugen opslag

8GB

58 Min

16GB

116 Min

32GB

232 Min

 

 F50 Info

Thinkware F50 product specificaties:

   

Camera                                         

 2.12 Megapixel Sony Exmor CMOS Sensor

Kijkhoek                        

130° (diagonaal)

Resolutie

Full HD (1920x1080)

Geheugen opslag

MicroSD kaart tot 64GB 

Opname functies 

Constante opname, Incident opname modus, Handmatige opname, Parkeer toezicht opname 

G-sensor

3D impact meting 

GPS

Externe GPS antenne (optioneel)

Voeding

12/24 volt

   

Inhoud verpakking

F50 dashcam, montage onderdeel + dubbelzijdig tape, Autolader, kabelclips, Micro SD geheugenkaart + adapter, Snel-start gids, Digitale handleiding

 

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.