Winkelwagen

€ 0,00
0

Tomtom Snelle auto-oplader met kabels en clips

Tomtom Snelle auto-oplader met kabels en clips

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Tomtom Snelle auto-oplader met kabels en clips
 • Tomtom Snelle auto-oplader met kabels en clips
 • Tomtom Snelle auto-oplader met kabels en clips

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 19,95
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Voordelen

 • Supersnel opladen, ook van USB-apparaten die veel energie verbruiken.
 • Deze compacte auto-oplader is speciaal ontworpen om je TomTom-systeem of USB-apparaten met hoge voedingseisen op te laden, zoals mobiele telefoons en tablets.
 • Clips voor de kabel worden meegeleverd, zodat de kabel altijd netjes blijft zitten.
 • Gebruik authentieke TomTom-accessoires voor optimale prestaties van je TomTom-navigatiesysteem.

Inhoud pakket

 • Snelle auto-oplader
 • Clips voor de kabel
 • Micro-USB-kabel
 • Mini-USB-kabel

Compatibiliteit

GO 520/620/720/920 GO 530/630/730/930 GO 400
GO 500 GO 5000 GO 520
GO 530 GO 540 GO 550
GO 600 GO 6000 GO 630
GO 720 GO 730 GO 740
GO 750 GO 920 GO 940
GO 950 GO LIVE 820 GO LIVE 825
ONE 30 Series ONE IQR Edition ONE New Edition (v2, v3)
PRO 5150 Truck LIVE RIDER (2013) Start
Start 20 Start 25 Start 60
Start2 Via 110 Via 120
Via 125 Via 130 Via 135
Via 180 Via 220 Via 225
Via 260 Via 280 Via LIVE 120
Via LIVE 125 Via LIVE 130 Via LIVE 135
XL 30 Series XL IQR Edition XL IQR Edition 2
XL IQR LIVE XXL 540 XXL 550
XXL IQR Edition / XXL Classic

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.