Winkelwagen

€ 0,00
0

Kenwood KFC-W2516

Kenwood KFC-W2516

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 99,00
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Belangrijkste Eigenschappen Kenwood KFC-W2516

250mm Polypropylene Cone (PP Cone)
Oversized Diaphragm
Square Array Pattern
1300W Peak Input Power
300W Rated/RMS Input Power
Rubberen ophanging
Steel Basket
Push-terminals for easy connection
Sealed/Ported installation capabillity
Shallow Design / Same as Fitting Area

Luidspreker Eigenschappen

Opgegeven Ingangsvermogen 300W
Oversized Afmeting Ja
Luidsprekerkonusontwerp Square array pattern
Magneettype Ferriet
Aansluitingen Verzilverd, druk-type
Dubbel ventilatie systeem Ja
Installatiemogelijkheid Sealed / Ported

Luidspreker/Woofer Specificaties

Piekingangsvermogen 1300W
Opgegeven Ingangsvermogen 300W
Woofer Konusmateriaal Polypropylene (PP) conus
Luidsprekerkorf Staal
Luidsprekeromranding Rubber
Gevoeligheid 81dB/W/m
Frequentiebereik 32Hz ~ 300Hz
Luidsprekerimpedantie 4Ω
Afmetingen (BxHxD) 275 x 275 x 131mm
Montagediepte 116,3mm
Diameter Montagegat Ø 232mm
Luidsprekergewicht 4600gr

Subwoofer Parameters

Nominale impedantie (Z) 4Ω
DC weerstand (Re) 4Ω
Resonantiefrequentie (FSO) 27,3Hz
Mechanische Q factor (QMS) 6,069
Electrische Q factor (QES) 0,675
Totale Q-factor (QTS) 0,608
Spreekspoel inductantie (LBM) 3,01mH
Diameter Spreekspoel (d) 40mm
Force factor (BL) 11,8T/m
Peak excursion Xm 11mm
Moving mass (MMS) 121,7gr.
Volume Accoustic Compliance (VAS) 68,1liter
Piston oppervlakte (SD) 0,042m²
Verplaatsing 1,439cc
Volume Gesloten Kist 18,4liter
Afmetingen Gesloten Kist (BxHxD) 375 x 324 x 229mm ( 18mm dik MDF)
Volume Gepoorte Kist 34liter
Afmetingen Gepoorte Kist (BxHxD) 527 x 318 x 286mm ( 18mm dik MDF)
Poort afmetingen (labyrinth) (W x H x L) 32 x 280 x 400mm

Toebehoren

Schroeven (type parker) Ø 4 x 8mm, 35 stuks
Schuimpjes 1 stuk(s)

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.